tisdag 24 februari 2009

Enögd

Jag har syndat mot min blogg och varit passiv i nästan två dagar. Ett av skälen är att jag bara ser med ena ögat. Någon idiot somnade på mina glasögon så de blev mos. Letandet bland äldre var inte så framgångsrikt.

4 kommentarer:

lelle sa...

Mina glasögon är sådana där av fånig metall, så när jag somnade på dem kunde jag böja tillbaka dem igen. Nästan som nya! Bara med en liten unik twist, lixom. Och glasen ser ut som om jag har putsat dem med en vinkelslip, men det hade ju inget att göra med att jag somnade på dem.

Lina Z Y sa...

Tyvärr avverkade jag 2 bågar i helgen. Men vackra du klarar allt.

lelle sa...

Jo, jag klarar att böja tillbaka glasögonskalmar så att det inte blir alltför stora märken på näsan och bakom öronen på mig. Sånt klarar jag. Med resten av verkligheten är det lite si och så. Försöker flabba, för det blir ändå inte bättre av att böla.

Thomas Tvivlaren sa...

"Lustigt" sammanträffande. Jag har normalt linser men när jag går och dräggar hemmavid på kvällarna så byter jag till mina American Opticles som försvarsmakten förärade mig då vi fortfarande hade allmän värnplikt i landet (i praktiken vill säga). De har varit snudd på oförstörbara om än makalöst fula (med dem på så har jag bl.a. fått tillmälen som "du ser ut som en psykopat"...vilet jag som första person vitsordar).

Hur som haver, igår kväll så tappade jag de jäklarna på det hårda klinkergolvet i badrummet och till min stora förvåning så krossades ena linsen. *jävlars*

Får se om det blir något nytt par inhandlat...