lördag 3 juli 2010

En okuvlig bibliotekaries framtid

Som ni ser är bloggen mer heldöd än halvdöd. När jag nu "firar" ett år som arbetslös krymper idealens kraft och jag delar inte längre med mig till den informations och biblioteksvärld jag älskar. Fortfarande sköljer viktiga informationsfrågor över mig, inte minst inför valet, men jag prioriterar att låta debatterandet stanna i mitt eget huvud till förmån för att vara en fotbollsmamma och grönsaksodlare.

Mitt behov och intresse av att verka inom de sociala medierna och att som informationsvetare bidra till dess utveckling tar sig nu uttryck på andra platser.

Till er som fortsätter att hålla informationsrättigheternas fana högt kan jag bara skicka ett Lycka till och hoppas att ni befinner er mitt inne i den miljö ni så starkt bidrar till att utveckla. För mig räcker det dock inte längre att vara del av e-informationsfältet. Jag behöver några av er "IRL" för att driva den här bloggen så som det var tänkt och som den, innan jag blev ointressant på arbetsmarknaden, faktiskt till min glädje gjorde.

Önskar er en fin sommar och att ingen av er (ni vet vilka ni är) ska göra som jag och sluta arbeta solidariskt för en mer demokratisk värld.